Welkom op HR Business Tools

HR Business Tools is hét online platform om uw HR vraagstukken op te lossen door middel van slim en effectief ontworpen HR Tools.


Voor het persoonlijk ondersteunen van ondernemers, directeuren, financieel managers en HR-managers bij hun HR vraagstukken en het nemen van de juiste maatregelen om problemen op te lossen en in de toekomst te voorkomen verwijzen wij u graag door naar HR Business Point.

bezoek HR Business Point

Tools > Jaargesprekgenerator

De Jaargesprekgenerator van HR Businesspoint biedt u en uw medewerkers gemak bij het voorbereiden en voeren van beoordelings en/of functioneringsgesprekken.

Optimale inzet en ontwikkeling van uw medewerkers, up-to-date dossiervorming, geen papieren rompslomp en een efficiënte voorbereiding en uitvoering van de gesprekken zijn onderscheidende kenmerken van het systeem.

Met competentielijsten op VMBO/MBO of HBO/WO niveau selecteert u de competenties die het beste passen bij de functie en de organisatie.

Vier functioneringsniveaus per competentie zorgen voor een onderbouwde beoordeling en snelle voorbereiding van het functioneringsgesprek.

De voorbereiding en verslaglegging zijn digitaal, het gesprek blijft natuurlijk persoonlijk.

login om tool te gebruiken