Welkom op HR Business Tools

HR Business Tools is hét online platform om uw HR vraagstukken op te lossen door middel van slim en effectief ontworpen HR Tools.


Voor het persoonlijk ondersteunen van ondernemers, directeuren, financieel managers en HR-managers bij hun HR vraagstukken en het nemen van de juiste maatregelen om problemen op te lossen en in de toekomst te voorkomen verwijzen wij u graag door naar HR Business Point.

bezoek HR Business Point

Tools > Over HR Business Tools

Meld u aan en maak gebruik van de meest actuele HR-Tools!

HR Business Tools is onderdeel van HR Business Point en is hét online platform om uw HR-vraagstukken op te lossen door middel van slim en effectief ontworpen HR Tools. Naast de door ons met zorg en specialistisch ontworpen tools, biedt HR Business Tools een helpende hand door middel van diverse documenten, formulieren en checklists op het gebied van: Arbeidsovereenkomsten, Arbo & Verzuim, Functioneren & Beoordelen, Opleiden & Ontwikkelen, Ter beschikking gestelde bedrijfsmiddelen en Werving & Selectie.

HR Business Point staat al meer dan 23 jaar voor support in HR. Ondernemers, directeuren, financieel managers en HR-managers ondersteunen we bij hun HR verantwoordelijkheden, het oplossen van HR vraagstukken en het nemen van de juiste maatregelen om problemen in de toekomst te voorkomen. Strategisch denken we met u mee, maar ook tactisch en operationeel helpen wij u bij het vormgeven en uitvoeren van uw HR beleid. U bepaalt daarbij welke kennis u wanneer nodig heeft. Zo managen we samen de kostbare factor arbeid: uw medewerkers.

Samen voor een optimaal resultaat

Deskundig, pragmatisch en op zijn tijd kritisch. En altijd met respect voor menselijke waarden en normen. Zo ervaren onze opdrachtgevers ons. Vanuit organisatieontwikkeling en HR staan we u bij met onze ervaring en expertise. Waarbij we samen met u werken aan een optimaal resultaat. Het doorvoeren van een nieuwe beloningssystematiek het coachen van leidinggevenden, het begeleiden van een lastig functionering of verzuimdossier en het regelen van een ontslagzaak, het zijn slechts enkele voorbeelden van onze specialistische aanpak.

Huisadviseur HR vraagstukken

HR Business Point is uw sparringpartner en specialist op het gebied van HR. Wij werken in eerste instantie met onze eigen mensen. Indien nodig schakelen we snel door naar ervaren vakspecialisten uit ons brede netwerk. Als we uw organisatie eenmaal kennen, ondersteunen we u net zo gemakkelijk ‘op afstand’. In alle gevallen geldt dat u kunt vertrouwen op onze deskundigheid als u die nodig hebt, maar ook dat wij u proactief adviseren, waardoor u tijdig de juiste maatregelen kan nemen.

HR Business Point staat voor support in HR. Meebewegen, oplossingen zoeken en continuïteit creëren.